Πολιτική

Ο “πόλεμος” των Ινστιτούτων Τσίπρα και Κασσελάκη

Ο “πόλεμος” των Ινστιτούτων Τσίπρα και Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [368936] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ίδρυμα κατά της άκρας δεξιάς προανήγγειλε ο Σ. Κασσελάκης.

Στον… αστερισμό των Ιδρυμάτων μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει το δικό του, την ώρα που οι αναταράξεις στην Κεντροαριστερά συνεχίζονται για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει εσπευσμένα το δικό του Ίδρυμα κατά της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη με γραφεία σε Αθήνα και… Νέα Υόρκη, λόγω ομογένειας.

Παρά το γεγονός ότι συνεργάτες του Στ. Κασσελάκη διαβεβαιώνουν ότι το ίδρυμα «δεν θα έχει καμία σχέση με τα εσωκομματικά» και πως επισπεύδεται λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς στη Γηραιά Ήπειρο, όπως διεφάνη στις ευρωεκλογές, ορισμένοι διέκριναν άγχος.

Λίγη ώρα αργότερα, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έδιναν στη δημοσιότητα βίντεο με το λογότυπο του Ινστιτούτου του πρώην πρωθυπουργού, με τίτλο «Διαμορφώνοντας το κοινό μας μέλλον». Ένας τίτλος στον οποίο ορισμένοι διέκριναν -αν μη τι άλλο- υπονοούμενα για τα μελλούμενα στην Κεντροαριστερά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη (17 και 18 Ιουνίου) το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά τη διαδρομή του με τη «Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», μια εκδήλωση με διακεκριμένους καλεσμένους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών.

Μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζει comeback με ίδρυση Ινστιτούτου, στα πρότυπα των προκατόχων του, αλλά και ότι σχεδιάζει το rebranding του «για την προβολή του νέου Ινστιτούτου και τις επόμενες πρωτοβουλίες του», δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το λογότυπο του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, όπου αποτυπώνονται τα σύμβολα της ισότητας και του κίονα αλλά και η εναλλαγή συγκεκριμένων λέξεων: Διεκδικώντας, σχεδιάζοντας, προστατεύοντας, οικοδομώντας, αναπτύσσοντας, καλλιεργώντας, αποφασίζοντας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments