Πολιτική

«Πόρτα» Ανδρουλάκη στην πρόταση Κωνσταντινόπουλου: «Εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε το 2025»

«Πόρτα» Ανδρουλάκη στην πρόταση Κωνσταντινόπουλου: «Εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε το 2025»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Πόρτα» Ανδρουλάκη στην πρόταση Κωνσταντινόπουλου: «Εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε το 2025»

«Ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας» απαντά η Χαριλάου Τρικούπη στον βουλευτή

Εκτός ελέγχου είναι η φωτιά που καίει για τρίτη συνεχόμενη μέρα στην Πάφο, καθώς αναζωπύρωση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/06.

Από το πρωί, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν επιστρατευτεί πέντε πτητικά μέσα, αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής και της βλάστησης που υπάρχει, το έργο της πυροσβεστικής είναι δύσκολο.

«Ανά πάσα στιγμή τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών Γιώργος Κωνσταντίνου στον Πολίτη.

Κατόπιν αιτήματος των κυπριακών αρχών, προκειμένου να συνδράμουν εναέρια μέσα από Ιορδανία, Ισραήλ, Ελλάδα, έφτασαν νωρίτερα σήμερα, δύο αεροπλάνα τύπου Canadair από την Ελλάδα, αλλά και επιπλέον από την Ιορδανία.

«Μιλάμε για τεράστια καταστροφή, για τεράστια έκταση», σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνου.

«Δύο Canadair από την Ελλάδα συνδράμουν τους Κύπριους πυροσβέστες στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς»

«Μετά από αίτημα βοήθειας της Κύπρου λόγω πυρκαγιών στην περιοχή της Πάφου, ενεργοποιήσαμε τον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας», ανέφερε ο επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων, Γιάνες Λέναρσιτς, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Όπως επισήμανε, «ήδη δύο Canadair από την Ελλάδα συνδράμουν τους Κύπριους πυροσβέστες στην καταπολέμηση της μεγάλης πυρκαγιάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments