Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Εξελίξεις με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του πρωταθλητή Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, που έχει καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα από την Κύπρο έχει κάνει την προσφορά της στον Μαροκινό και περιμένει την απάντηση του, με τον ίδιο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα η υπόθεση οδεύει σε καλό δρόμο για τους πρωταθλητές Κύπρου, οι οποίοι του έχουν προτείνει συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. Αφού, ο 37χρονος επιθετικός βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και πολύ καλός του φίλος, Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έπαιξε στον Απόλλωνα Λεμεσσού και σίγουρα οι δύο τους θα έχουν επικοινωνήσει.

Όπως αναφέρεται στην Κύπρο, δεν αποκλείεται στη σημερινή ΓΣ του συλλόγου να ανακοινωθούν κάποιες μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ και εικάζεται από τους ρεπόρτερ ότι μπορεί να γνωστοποιηθούν ευχάριστα νέα για τον Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαροκινός επιθετικός αγωνίστηκε σε 225 ματς με τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας 94 γκολ, ενώ μοίρασε και 25 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments