Ελλάδα

Επαναλειτουργούν τα σχολεία στην Αθήνα – Η ανακοίνωση του δήμου [vid]

Επαναλειτουργούν τα σχολεία στην Αθήνα – Η ανακοίνωση του δήμου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επαναλειτουργούν τα σχολεία στην Αθήνα – Η ανακοίνωση του δήμου

Όσα αναφέρονται στην απόφαση

Αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου, όλοι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα – Που θα “χτυπήσουν” 42άρια [vid]

Καμίνι θυμίζει σήμερα η χώρα, με το Έκτακτο Δελτίο Καιρού που εκδόθηκε στις 10/06 να επικαιροποιείται το μεσημέρι της Πέμπτης 13//06, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην ανατολική χώρα από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, λόγω δυτικών καταβατικών ανέμων, κυρίως σε περιοχές που δεν επηρεάζονται από τη θαλάσσια αύρα.

Συγκεκριμένα:

1. Την Πέμπτη (13-6-2024) οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα. Μικρή πτώση παρουσιάζει η θερμοκρασία μόνο στα βορειοδυτικά.
α. Στην Ήπειρο και τη Μακεδονία θα εκδηλωθούν όμβροι και κατά τόπους καταιγίδες. β. Στα βόρεια ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φθάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. γ. Στη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα φθάσει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. δ. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα φθάσει τους 41 με 42 και πιθανόν τους 43 βαθμούς Κελσίου. ε. Στα νησιά του Ιονίου, τις Σποράδες και τις Κυκλάδες τους 35 με 37 βαθμούς, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου τους 38 με 40 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 39 με 42 βαθμούς Κελσίου. στ. Στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στο εσωτερικό τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments