Lifestyle

Μπρούνο Τσερέλα: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου – Φωτογραφίες από τη ζωή του

Μπρούνο Τσερέλα: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου – Φωτογραφίες από τη ζωή του

Πηγή Φωτογραφίας: fanpage.gr

O 37χρονος μπασκεμπολίστας έχει ενεργό λογαριασμό στο instagram, όπου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις του, τις εξόδους του, ενώ εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα του.

Νέα σελίδα γυρνά στην προσωπική της ζωή η Αθηνά Οικονομάκου, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μπρούνο Τσερέλα, λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨ℬ (@brunocerella.30)

«Είναι ερωτευμένη με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του ANT1.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Πρόκειται για παίκτη της Β Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Ιταλίας, ασχολείται όμως και με άλλες δραστηριότητες, αφού είναι συνιδιοκτήτης σε εταιρία Real Estate και σε προπονητικό κέντρο.

Ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ η πρόσφατα βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ όπου και συνόδευσε την Αθηνά Οικονομάκου με την οποία διασκέδασαν μαζί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική.O 37χρονος μπασκεμπολίστας έχει ενεργό λογαριασμό στο instagram, όπου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις του, τις εξόδους του, ενώ εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments