Lifestyle

Ντέμης Νικολαΐδης: Με την κόρη του, Μελίνα στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Ντέμης Νικολαΐδης: Με την κόρη του, Μελίνα στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/dem11s

Όπως φαίνεται, η Μελίνα Νικολαϊδη μετά το διαζύγιο των γονιών της διατηρεί εξαιρετική σχέση και με τους δυο αλλά και τους νέους τους συντρόφους.

Τα γενέθλιά της είχε χθες 12/6 η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautiful People PR (@beautifulpeoplepr)

Από το πάρτι αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή φίλη της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης 13/6 έκανε και μια αποκάλυψη για το πάρτι αυτό. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως εκτός από τον Ντέμη Νικολαΐδη, παρούσα ήταν και η κόρη του, Μελίνα.

«Χθες είχε γενέθλια η κολλητή μου, η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη. Ήταν και η Μελίνα εκεί. Με συγκίνησε πάρα πολύ γιατί ήταν ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα και ήταν και η Μελίνα, η κόρη που έχει με τη Δέσποινα και ήταν όλοι πολύ αγαπημένοι. Η Αλεξάνδρα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, παιδική μου φίλη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως φαίνεται, η Μελίνα Νικολαϊδη μετά το διαζύγιο των γονιών της διατηρεί εξαιρετική σχέση και με τους δυο αλλά και τους νέους τους συντρόφους. Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή κοπέλα βρέθηκε μαζί με τον πατέρα της και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay, από όπου ανέβασαν και σχετικά στιγμιότυπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments