Πολιτική

Μαρινάκης: Ο Γιάννης Λοβέρδος ζήτησε συγγνώμη – Πρέπει να προσέχουμε πώς λέγονται κάποια πράγματα

Μαρινάκης: Ο Γιάννης Λοβέρδος ζήτησε συγγνώμη – Πρέπει να προσέχουμε πώς λέγονται κάποια πράγματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης: Ο Γιάννης Λοβέρδος ζήτησε συγγνώμη - Πρέπει να προσέχουμε πώς λέγονται κάποια πράγματα

"Υπάρχουν και τενεκέδες στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές", δήλωσε ο "γαλάζιος" βουλευτής

Θέση για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτα σημεία, ζήτησε ο ίδιος συγγνώμη, πρέπει να προσέχουμε πώς λέγονται κάποια πράγματα, η Κ.Ο. αξιοποιείται, κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί λαμβάνουν τη νομιμοποίηση μέσα από την εμπιστοσύνη της Βουλής». «Κριτήριο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος θα μπει στην κυβέρνηση είναι η αποτελεσματικότητα, η απόφαση ανήκει μόνο στον πρωθυπουργό», επισήμανε ακόμη ο κ. Μαρινάκης.

Η δήλωση Λοβέρδου που προκάλεσε αντιδράσεις

Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως «δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στη ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία», προσθέτοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι» και διαμηνύοντας πως «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαλικέψουν».

Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως «υπάρχουν και τενεκέδες στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ενώ έστρεψε τα «πυρά» του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας πως είναι ενάντια σε αυτή την τακτική.

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», σημείωσε.

Ερωτώμενος για «μετεγγραφές» από το ΠΑΣΟΚ στη «γαλάζια παράταξη», τόνισε πως κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει. Ωστόσο, άφησε αιχμές για στέλεχος που, όπως είπε, «έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών γενική γραμματέα σε υπουργείο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments