Πολιτική

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Μητσοτάκης

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Μητσοτάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [369539] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "YGEIAMOY 2024 - ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ" (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:00 θα έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιάννη Παράσχη, στο πλαίσιο της 32ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την ίδια στιγμή, φωτιά έχει πάρει η ονοματολόγια, καθώς μετά το αποτέλεσμα της κάλπης το Μαξίμου επιδιώκει restart με έναν ανασχηματισμό που θα δείξει πως ελήφθη το μήνυμα. Τις τελευταίες ημέρες σε εξέλιξη είναι ένα μπαράζ συσκέψεων, καθώς όλα δείχνουν πως ο πρωθυπουργός δεν θα περιοριστεί σε «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά εξετάζει μεγαλύτερης έκτασης παρεμβάσεις.

Στόχος είναι οι αλλαγές να κινούνται σε τρεις κατευθύνσεις: περαιτέρω ενίσχυση του Μεγάρου Μαξίμου, «έξοδος» κυβερνητικών στελεχών που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και αξιοποίηση βουλευτών που ήταν ιδιαιτέρως μαχητικοί το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωθυπουργός έστειλε… μηνύματα, λέγοντας «αν κάποιοι είδαν τον κόσμο από πολύ ψηλά -το 41% είναι πολύ ψηλά-είναι καιρός να τον δουν και από λίγο πιο χαμηλά. Δεν είναι κακό αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments