Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 5 των τελικών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 5 των τελικών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 5 των τελικών

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 5 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League

Τα ψέματα τελείωσαν για τους δύο “αιώνιους”. Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει απόψε (14/6) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3), στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Η σειρά βρίσκεται πλέον στο 2-2 μετά την νίκη των “πράσινων” στο ΣΕΦ στο Game 4 και πλέον τα πράγματα είναι απλά: Ο νικητής θα αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR την επιστροφή τους στους εγχώριους τίτλους έπειτα από μία διετία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, με το μοναδικό δίλημμα του Εργκίν Αταμάν να είναι ποιον εκ των Λούκα Βιλντόσα ή Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι θα κόψει από την 7αδα των ξένων. Μέχρι στιγμής ο Τούρκος τεχνικός έχει μοιράσει τα παιχνίδια, με τον Βιλντόσα να έχει μπει στην 12αδα στα Game 1 και Game 3 στο ΟΑΚΑ και τον Μπαλτσερόφσκι στα Game 2 και Game 4 στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στο πόδι. Παράλληλα, δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τους Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπρανζτέικις και Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στον ΕΣΑΚΕ, λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments