Lifestyle

Δείτε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα να κολυμπούν στη πισίνα του σπιτιού της

Δείτε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα να κολυμπούν στη πισίνα του σπιτιού της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@mavrikios_mavrikiou)

Το βίντεο από το πολυτελές σπίτι του ζευγαριού που εντυπωσιάζει

Μπορεί οι προηγούμενες ημέρες να ήταν αρκετά δύσκολες για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση λόγω της απόρριψης από το δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε κατά της Super Κίκης και των όσων ακολούθησαν, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται να κατανοεί τα σημαντικά της ζωής και να προσπαθεί να ζήσει την κάθε στιγμή στο μάξιμουμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Γεγονός που αποδεικνύεται από το πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο 33χρονος καλλιτέχνης και στο οποίο τον βλέπουμε να χαλαρώνει κολυμπώντας στη πισίνα του σπιτιού του μαζί με την 25χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του, η οποία εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όπως αναφέρει ο Μαυρίκιος, αυτό είναι το πρώτο τους μπάνιο, ενώ μέσω της λεζάντας σημειώνει: “Παιχνίδια στη πισίνα με όλη την οικογένεια! Πρώτο μπάνιο! Καλό καλοκαίρι!”.

Κατά την διάρκεια του βίντεο, ο Μαυρίκιος αποκαλεί την σύζυγό του “γοργόνα”, τονίζοντας πως στη κοιλιά της έχει “γοργονάκι”, ενώ στη παρέα τους είναι και τα δύο αγαπημένα τους σκυλάκια, με τα στιγμιότυπα να κλέβουν τις εντυπώσεις και να μάς δείχνουν πόσο αγαπημένο είναι το ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments