Πολιτική

Αλλαγές στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: Ποιοι θα αναλάβουν θέσεις στο επικοινωνιακό επιτελείο

Αλλαγές στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: Ποιοι θα αναλάβουν θέσεις στο επικοινωνιακό επιτελείο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μετά το ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται αλλαγές και στην επικοινωνιακή πρωμετωπίδα του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα πληροφορίες κάνουν λόγο για αναβάθμιση του μέχρι πρότινος υποδιευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Χρήστου Ζωγράφου, στη θέση του διευθυντή, που έμεινε κενή από τη στιγμή που ο Δημήτρης Τσιόδρας εξελέγη ευρωβουλευτής.

Χρήστος Ζωγράφος, Γιώργος Ευθυμίου και Πάνος Αμυράς είναι τα πρόσωπα που φέρονται να αναλαμβάνουν θέσεις "κλειδιά"

Μετά το ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται αλλαγές και στην επικοινωνιακή πρωμετωπίδα του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα πληροφορίες κάνουν λόγο για αναβάθμιση του μέχρι πρότινος υποδιευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Χρήστου Ζωγράφου, στη θέση του διευθυντή, που έμεινε κενή από τη στιγμή που ο Δημήτρης Τσιόδρας εξελέγη ευρωβουλευτής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης και Διαχείρισης Κρίσεων αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευθυμίου ενώ σε ρόλο συντονιστή θα βρίσκεται ο διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Πάνος Αμυράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments