Πολιτική

Ανασχηματισμός: Εγκάρδιο κλίμα στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών

Ανασχηματισμός: Εγκάρδιο κλίμα στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών

Πηγή Φωτογραφίας: [370207] ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τη θέση του υφυπουργού ανέλαβε ο Βασίλης Σπανάκης - Ο Κώστας Γκιουλέκας αναλαμβάνει υφυπουργός με αρμοδιότητες την Μακεδονία και τη Θράκη

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγαμτοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών. Πιο συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως, η οποία μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας, παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση του αναπληρωτή υπουργού πλέον καταργείται, ενώ τη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ανέλαβε ο μέχρι  πρότινος υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης. Παράλληλα τη θέση του υφυπουργού με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη αναλαμβάνει ο Κώστας Γκιουλέκας.

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών στις δηλώσεις του τόνισε πως «θα δουλέψουμε σκληρά και θα κριθούμε από το αποτέλεσμά μας» με σκοπό μια «καλύτερη και ισχυρότερη αυτοδιοίκηση» στην υπηρεσία των πολιτών.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Νίκη Κεραμέως για τα νέα της καθήκοντα στο υπουργείο Εργασίας, σε ένα – όπως το χαρακτήρισε – απαιτητικό υπουργείο. «Είναι μαθημένη στα δύσκολα» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments