Πολιτική

Στις 11:00 η κρίσιμη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Στις 11:00 η κρίσιμη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Πηγή Φωτογραφίας: [364665] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Ο ανασχηματισμός στο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται να είναι προ των πυλών, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, με γνώμονα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός, την αποτελεσματικότητα και τη συμπεριφορά των υπουργών. Στις 11 το πρωί συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο με την παρούσα σύνθεση, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Ελβετία προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για την Ουκρανία.

Σε θέσεις υφυπουργών αναμένεται να εισέλθουν αρκετά νέα πρόσωπα, με πρόθεση να ανακατευτεί η τράπουλα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και να δοθούν ευκαιρίες σε στελέχη που δεν έχουν αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Κέλλας.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επανέλθουν από τον… πάγκο βουλευτές που είχαν κυβερνητική εμπειρία στο πρόσφατο παρελθόν, όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κώστας Τσιάρας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Νότης Μηταράκης, ο Θάνος Πλεύρης και ο Άγγελος Συρίγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments