Αθλητισμός

Αταμάν: Είχαμε μια μαγική σεζόν και μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες [vid]

Αταμάν: Είχαμε μια μαγική σεζόν και μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370214] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ο προπονητής των Πρασίνων έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος της φετινής σεζόν μετά την νίκη του επί του Ολυμπιακού με σκορ 87-82 το βράδυ της Παρασκευής και σήκωσε το τρόπαιο της Basket League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο προπονητής των Πρασίνων, Εργκίν Αταμάν περήφανος για τους παίκτες του έκανε δηλώσεις στην κάμερα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Απίθανη ατμόσφαιρα. Το αξίζαμε, δουλεύαμε κάθε μέρα προσπαθήσαμε, πιστεύαμε, κερδίσαμε την Ευρωλίγκα» τόνισε ο Τούρκος coach και συνέχισε: «Εδώ ήμασταν στο 0-2, κανείς δεν το πίστευε, όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είπα στα παιδιά, είμαστε η μαγική ομάδα, μόνο εμείς θα το κάνουμε και το κάναμε. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, ο Χρήστος Σερέλης έκανε τρομερή δουλειά. Είχαμε μια μαγική σεζόν και μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες. Το μαγικό νούμερο είναι το 23. Είναι πολύ νωρίς για τη νέα σεζόν. Θα ξεκουραστούμε μετά από 81-82 παιχνίδια και θα δούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments