Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: «Πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, ντροπή όσα είδαμε στους πέντε τελικούς»

Γιαννακόπουλος: «Πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, ντροπή όσα είδαμε στους πέντε τελικούς»

Πηγή Φωτογραφίας: [370214] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για την στήριξη του κόσμου στους «πρασίνους», τη φετινή χρονιά, αλλά και τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι και τη διαιτησία: «Οταν στήναμε την ομάδα το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα που να κερδίζει τους πάντες, ακόμα και τη διαιτησία. Δε φανταστήκαμε που μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο ξανά σκληρή δουλειά για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα του χρόνου για να μη δούμε τα φετινά ευτράπελα. Το λέω δημόσια πως πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Για την ζήτηση του κόσμου στα εισιτήρια του Game 5: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Εγώ το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι στη διαδρομή μπορεί να υπάρχουν λακκούβες. Σημασία έχει να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Τους ευχαριστώ είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments