Αθλητισμός

Μήνυμα Μεντιλίμπαρ στον Ελ Κααμπί!

Μήνυμα Μεντιλίμπαρ στον Ελ Κααμπί!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ έχει ήδη μιλήσει με τον Ελ Κααμπί εκφράζοντας του την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα
Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ έχει ήδη μιλήσει με τον Ελ Κααμπί εκφράζοντας του την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ισπανικό Μέσο «relevo» στα social media, ο 63χρονος προπονητής φαίνεται πως μίλησε μαζί του μετά το τέλος της σεζόν και του έδειξε το πλάνο του για τη νέα χρονιά.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα του επεσήμανε ότι τον υπολογίζει για βασικό επιθετικό και την νέα χρονιά για την οποία πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα για τον Ολυμπιακό.

Μετά την εκπληκτική χρονιά του, ο Μαροκινός επιθετικός έχει προτάσεις από ομάδες των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Γουλβς, Λέστερ, Ίπσουιτς από Αγγλία, Μαρσέιγ από Γαλλία, Ίντερ και Φιορεντίνα από Ιταλία, Λας Πάλμας, Μαγιόρκα, Χετάφε από Ισπανία, Άουγκσμπουργκ από Γερμανία είναι μόνο κάποιες από αυτές που έχουν δείξει μικρό ή μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: novasports.gr//Τάσος Μπαϊρακτάρης
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments