Ελλάδα

Σάμος: Νεκρός βρέθηκε ο Ολλανδός τουρίστας που είχε χαθεί

Σάμος: Νεκρός βρέθηκε ο Ολλανδός τουρίστας που είχε χαθεί

Πηγή Φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)//Νεκρός εντοπίστηκε ο Ολλανδός τουρίστας που είχε χαθεί στη Σάμο.Συγεκκριμένα, drone της Πυροσβεστικής εντόπισε την σορό του 75χρονου, στη θέση Λιμνιώνας στη Σάμο το πρωί του Σαββάτου.

Ο 75χρονος τουρίστας είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής

Νεκρός εντοπίστηκε ο Ολλανδός τουρίστας που είχε χαθεί στη Σάμο.Συγεκκριμένα, drone της Πυροσβεστικής εντόπισε την σορό του 75χρονου, στη θέση Λιμνιώνας στη Σάμο το πρωί του Σαββάτου.

Ο 75χρονος τουρίστας είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν είχε ξεκινήσει πεζοπορία.

Είχε χαθεί από την Κυριακή

Χθες ολοκληρώθηκαν δίχως αποτέλεσμα, μετά την παρέλευση πέντε ημερών, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου Ολλανδού τουρίστα στη Σάμο, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή. Οι περιοχές ερευνήθηκαν εξονυχιστικά χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Στις έρευνες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η ομάδα drone «Ικαρος» της Πυροσβεστικής, η ομάδα drone «Δαίδαλος» και ο διασωστικός σκύλος της ΕΟΔ, καθώς και ελικόπτερο του Frontex, ενώ από θαλάσσης συνέδραμε σκάφος του Λιμενικού.

Ο 74χρονος Ολλανδός ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από τον Λιμνιώνα για μία διαδρομή προς τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αγία Κυριακή. Στις 2 το μεσημέρι εθεάθη στην περιοχή Κλήμα και έκτοτε, δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments