Lifestyle

Νικήτρια η πρώτη τρανς παίκτρια στο My Style Rocks – Πόσα χρήματα θα πάρει

Νικήτρια η πρώτη τρανς παίκτρια στο My Style Rocks – Πόσα χρήματα θα πάρει

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI TV

Η 20χρονη τον Μάρτιο αποκάλυψε ότι γεννήθηκε ως αγόρι και έκανε φυλομετάβαση.

Ανακοινώθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού η νικήτρια της 7ης σεζόν του My Style Rocks και αυτή δεν είναι άλλη από την Νικολίνα Νικολούζου, καθώς Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό και πήρε το στέμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Οι φιναλίστ

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου και η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη ήταν οι 3 από τις 5 φιναλίστ που ολοκληρώνοντας τις δύο πρώτες από τις τρεις ενότητες του μεγάλου τελικού ψηφίστηκαν από τους κριτές για να προχωρήσουν στην τρίτη και τελική ενότητα εκεί που πλέον ο κόσμος ψηφίζει και αποφασίζει ποια από τις παίκτριες είναι η αγαπημένη του δίνοντάς την τον πολυπόθητο τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» αλλά και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Η 20χρονη τον Μάρτιο αποκάλυψε ότι γεννήθηκε ως αγόρι και έκανε φυλομετάβαση. «Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα» είχε πει τότε, μεταξύ άλλων. Ενώ και σήμερα περνώντας στην τριάδα ευχαρίστησε για τη δύναμη που πήρε όταν μοιράστηκε την ιστορία της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments