Αθλητισμός

Η Μπαρτσελόνα σταματά να διαπραγματεύεται με τον Χεζόνια!

Η Μπαρτσελόνα σταματά να διαπραγματεύεται με τον Χεζόνια!

Πηγή Φωτογραφίας: [369784] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε πριν από 3 μήνες, περίπου, πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε πριν από 3 μήνες, περίπου, πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν και κατέκτησε μια Euroleague (2023), βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί έχουν οικονομική απόσταση από τις απαιτήσεις του και ο δρόμος επιστροφής του στον Παναθηναϊκό Aktor, “ανοίγει” διάπλατα και πάλι.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» με τίτλο “Η Μπάρτσα “κλείνει” την πόρτα στον Χεζόνια και την ανοίγει στον Πάντερ”, η Μπαρτσελόνα απέσυρε την πρότασή της λόγω των δηλώσεων του Χεζόνια για τη Ρεάλ και τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει στο μέλλον με τους Μαδριλένους.

«Είμαι τελειομανής και θέλω πάντα να κερδίζω τα… πάντα. Αισθάνομαι άσχημα που χάσαμε τη Euroleague και γι’ αυτό θέλω να δώσω κάτι πίσω στους ανθρώπους και το κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα κερδίσουμε περισσότερους τίτλους» είχε δηλώσει ο «Super Mario», όμως, η « El Mundo Deportivo» αναφέρει ότι η Ρεάλ δεν υπολογίζει τον Κροάτη άσο, εφόσον δεν ανανέωσε στην πρόταση που του είχε γίνει και άρχισε να συζητά με την Μπαρτσελόνα, έχοντας προχωρήσει και σε προσύμφωνο, όπως ανέφερε η ισπανική “Marca”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Hezonja (@supermariohezonja)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments