Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αταμάν και παίκτες γιόρτασαν την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα κι Ευρώπη [vid]

Παναθηναϊκός: Αταμάν και παίκτες γιόρτασαν την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα κι Ευρώπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370233] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Το βράδυ του Σαββάτου (15/6), οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν από το ΟΑΚΑ στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι η Λένα Ζευγαρά

Στον Παναθηναϊκό AKTOR ολοκλήρωσαν μια… ονειρική χρονιά, όπου πανηγύρισαν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο και την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας, γυρίζοντας από το 0-2.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/6), οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν από το ΟΑΚΑ στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι η Λένα Ζευγαρά.

Ο Εργκίν Αταμάν, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του «τριφυλλιού», το… έκαψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιορτάζοντας με την ψυχή τους τα εντυπωσιακά κατορθώματα τους.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, μπήκε για τα καλά στο κλίμα κι έριξε δεκάδες πανέρια με λουλούδια στους Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» γνώρισε την αποθέωση απ’ όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι φώναζαν το όνομά του, ενώ δεν… ενέδωσε στις πιέσεις του Αργυρού να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Ο Σλούκας προτίμησε να απολαύσει το πούρο του και μαζί με τους ΒιλντόζαΓκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι ήταν από τους πιο… φρόνιμους.

Τις χορευτικές τους ικανότητες έδειξαν οι ΜήτογλουΜαντζούκας και Παπαπέτρου, οι οποίοι χόρεψαν ζεϊμπέκικο, με τον «Παπ» να παίρνει στη συνέχεια το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το «Αθήνα μου»!

Ο Κέντρικ Ναν, μάλιστα, ήταν αυτός που άντεξε μέχρι… τελικής πτώσεως, καθώς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από το νυχτερινό κέντρο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε δύο φορές τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ενώ προσκάλεσε στη σκηνή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος γνώρισε άλλο ένα «standing ovation». Τελικά, σύσσωμη η ομάδα βρέθηκε στην πίστα και τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο. «Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments