Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: 10.000 ραντεβού καθημερινά για δωρεάν εξετάσεις μέσω της νέας πλατφόρμας μας [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: 10.000 ραντεβού καθημερινά για δωρεάν εξετάσεις μέσω της νέας πλατφόρμας μας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων", Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πολίτης κλείνει ραντεβού εντός τριών ημερών το αργότερο

Την απόλυτη επιτυχία της νέας πλατφόρμας για διαγνωστικές εξετάσεις από δημόσια νοσοκομεία τόνισε, προ ολίγου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για το κλείσιμο ραντεβού για διαγνωστικές εξετάσεις και απάντησε πως «έχουμε φτιάξει μια νέα πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Μέσω των κωδικών Taxis και του Gov.gr μπορεί να μπει κάποιος μέσα και να προχωρήσει στο e – rantevou. Μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού για διαγνωστικές εξετάσεις και για οποιαδήποτε δημόσια δομή επιθυμεί. Βρίσκει κάποιος ραντεβού εντός τριών ημερών το αργότερο. Είναι εντελώς δωρεάν και πλέον έχει πάει τόσο καλά που κάθε ημέρα κλείνονται 10.000 ραντεβού για διαγνωστικές εξετάσεις. Φτιάξαμε λοιπόν το σύστημα για να μπορεί ο ασθενής να πάει δωρεάν στο δημόσιο νοσοκομείο».

Αναφερόμενος στο θεσμό των απογευματινών χειρουργείων, ο Άδωνις σημείωσε πως «τα απογευματινά χειρουργεία γίνονται επί εθελοντικής βάσεως. Το επιχείρημα ότι υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές που αισθάνονται πολύ κουρασμένοι είναι σεβαστό, αλλά η προσφορά υπηρεσιών στα απογευματινά χειρουργεία είναι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments