Πολιτική

Απών ο Ανδρουλάκης, παρών ο Δούκας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα [vid]

Απών ο Ανδρουλάκης, παρών ο Δούκας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369795] ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ECONOMIST (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα στείλει εκπρόσωπο στην εκδήλωση του Ινστιτούτο Τσίπρα

Ενός κακού μύρια έπονται στην Κεντροαριστερά με τις εξελίξεις να ακολουθούν η μια την άλλη αποδεικνύοντας τα δομικά προβλήματα του χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απών θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης από την μεγάλη διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα.

Από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη διαρρέεται ότι προτίθεται να στείλει ως εκπρόσωπο του κάποιο στέλεχος του κόμματος, όμως ο ίδιος δεν προτίθεται να εμφανιστεί.

Στο μεταξύ το παρών θα δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε τραπέζι συζήτησης για την κλιματική αλλαγή.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα το πρωί μήνυμα προς τους πολίτες απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου του που βρίσκεται πλέον στον «αέρα». Ο τέως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Πρωθυπουργός, αρχικά έγραψε στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη, τονίζοντας ότι συμπυκνώνουν το νόημα της δημιουργίας του Ινστιτούτου.

«Καλημέρα και καλή Κυριακή! Πριν λίγο ανέβηκε το καινούργιο μας σάιτ. Στις σελίδες του έχω ένα μήνυμα για εσάς. Ανοίξτε το και περιηγηθείτε», σημείωσε αρχικά, κάνοντας λόγο για μία «“φωλιά νερού” στην άνυδρη εποχή μας.

“Φωλιά” ιδεών, σκέψης, διαλόγου, αλλά και πρωτοβουλίας και πράξης για τα κρίσιμα ζητήματα που συγκροτούν σήμερα τη μεγάλη εθνική και υπερεθνική αγωνία: Την Ειρήνη, τη Δικαιοσύνη, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Ισότητα λαών και ανθρώπων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments