Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/06/2024 – 23/06/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/06/2024 – 23/06/2024

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει με συναισθηματικά μπερδέματα, διλήμματα και σύγχυση, αφού στις 17/06/2024 ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου, της φαντασίας αλλά και της πλάνης. Τώρα κυριαρχεί το συναίσθημα αλλά θα είναι δύσκολο να φιλτράρουμε τις καταστάσεις και να διακρίνουμε το ψέμα από την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές που κάνετε, γιατί τα τετράγωνα του Ποσειδώνα δημιουργούν μπερδέματα και μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Καλό θα είναι να μη δημιουργήσετε μεγάλες προσδοκίες στους άλλους, αλλά αντίστοιχα να είστε κι εσείς επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις για να μην υπάρξει απογοήτευση και ματαίωση στη συνέχεια. H είσοδος των πλανητών στο ζώδιο του Καρκίνου από αυτή την εβδομάδα θα στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και συναισθηματικής ζωής. Οι τόνοι μπορεί να πέσουν σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα που ήταν γεμάτο εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή, αλλά τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Θα έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας και θα εκφράσετε τη στοργή και τα συναισθήματα σας. Είναι επίσης το κατάλληλο διάστημα για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που μπορεί να σχετίζονται με μια μετακόμιση. Το Σάββατο 22/06 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κορυφώνει μια κατάσταση και σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να φέρετε στο φως μια κατάσταση που μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια. Μπορεί επίσης να προκύψουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ένα πιο εξωστρεφές διάστημα για εσάς αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη προχωράνε στο ζώδιο του Καρκίνου κι ενεργοποιούν το πιο επικοινωνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε αρκετά πολυάσχολοι μέσα σε αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε κόσμο και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδανικό για να κάνετε ραντεβού και νέες γνωριμίες ή για να κάνετε μια κουβέντα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι, αυτό το διάστημα προσφέρεται για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας, να κάνετε πλάνα και να οργανώσετε εκδρομές κι εξορμήσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να βγείτε από τη ρουτίνα που τόσο αγαπάτε και να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη την Παρασκευή 21/06 σας κάνει ακόμα πιο εκφραστικούς και τολμηρούς και αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια εξομολόγηση ή για να στείλετε μηνύματα που θα σας βγουν σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα λίγο πριν εγκαταλείψουν το ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες. Οι απατηλές όψεις του Ποσειδώνα μπορεί να θολώσουν την κρίση σας και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα θα σας κυριεύσει και θα είναι δύσκολο να διακρίνεται την αλήθεια από την ψευδαίσθηση. Καλό θα είναι λοιπόν να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας μπερδεύουν με τη συμπεριφορά τους και δεν σας δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση εάν δεν είστε σίγουροι για τα θέλω και τα συναισθήματα σας. Στη συνέχεια οι πλανήτες θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν πιο πρακτικά θέματα των σχέσεων σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 22/06, ένα φεγγάρι που αγγίζει ένα βαθύτερο και πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Τώρα είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε εάν μπορείτε να εμπιστευτείτε και να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχετε δίπλα σας ή αν θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας ανήκει, αγαπητοί Καρκίνοι, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στο δικό σας ζώδιο. Έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να βγείτε από τα σκοτάδια του προηγούμενου διαστήματος και να ανακτήσετε την λάμψη και την αυτοπεποίθηση σας. Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης τη Δευτέρα 17/06 είναι η ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσετε, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να εκφράσετε τις σκέψεις, τα θέλω και τα συναισθήματα σας. Τώρα θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα πάψετε να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Εξίσου θετική ημέρα θα είναι και η Παρασκευή 21/06, μιας και το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγουν σε καλό. Μη διστάσετε λοιπόν να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο του μήνα στον δικό σας άξονα, ένα φεγγάρι που σας καλεί να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και στις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα φωτιστούν πλευρές των σχέσεων σας που μέχρι τώρα δεν είχατε αντικρίσει ή δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε. Είναι λοιπόν η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να δείτε ποιος κύκλος ολοκληρώνεται και με ποιους ανθρώπους θέλετε να συνεχίσετε στο πλευρό σας από εδώ και στο εξής.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει μια πιο κλειστή και εσωστρεφή περίοδο για εσάς, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου και αγγίζουν το πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχολογία σας θα έχει αρκετές διακυμάνσεις και μπορεί να νιώσετε πιο ευάλωτοι και συναισθηματικοί. Ταυτόχρονα όμως, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα αναλογιστείτε τα λάθη σας, θα εξετάσετε τι έχει πάει λάθος έως τώρα και τι μπορείτε να διορθώσετε, και το σημαντικότερο είναι ότι θα κλείσετε κύκλους με το παρελθόν. Αυτό θα σας ανακουφίσει και θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι σε ψυχολογικό επίπεδο. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να μην είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς ή να μην έχετε τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα και να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται όμως κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές επαφές και συναντήσεις ή να ξεκινήσει ένας ρομαντικός ή ακόμα και πλατωνικός έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να είστε προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί γιατί οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και δημιουργούν σύγχυση, μπερδέματα ή ασάφεια μέσα στις σχέσεις σας. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε λίγο παραπάνω ευάλωτοι και μπορεί να δυσκολευτείτε να βάλετε τα όρια σας. Ίσως να έχετε την ανάγκη να ζήσετε κάτι πιο ονειρικό και παραμυθένιο, όμως προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας κατακλύσει και μην παραβλέπετε ελαττώματα που σας δυσαρεστούν. Στην πορεία της εβδομάδας, οι πλανήτες μετακινούνται στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο. Θα δείτε φίλους, θα διευρύνετε τον κύκλο σας, θα εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες και δεν αποκλείεται να κάνετε καινούριες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που αγγίζει το πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Θα έρθετε μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή και ίσως είναι η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης, αρκεί να κινηθείτε με ρεαλισμό και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα εγκαταλείψουν το αέρινο ζώδιο των Διδύμων και θα προχωρήσουν στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής θα σας απασχολήσει η καριέρα, η κοινωνική σας εικόνα και η επαγγελματική σας πορεία και μπορεί να βάλετε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Αυτές οι ημέρες όμως αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να θέσετε στόχους για το μέλλον και να δείτε εάν η σχέση σας έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που στηρίζει τα όνειρα σας; Λαμβάνετε τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε ή αισθάνεστε μόνοι σας; Μήπως έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση ή μήπως θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο; Αυτά τα ερωτήματα θα κορυφωθούν προς το τέλος της εβδομάδας, αφού το Σάββατο 22/06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα «πρέπει», τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και τις βαθύτερες ανάγκες σας. Καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τη συναισθηματική ή την οικογενειακή σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα μετακινηθούν στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι γεγονός ότι με τους πλανήτες στους Δίδυμους το προηγούμενο διάστημα μπήκατε πολύ βαθιά μέσα στις σχέσεις σας, αλλά μπορεί επίσης να ήρθαν στο φως αρκετά άλυτα ζητήματα καθώς και ανασφάλειες ή απωθημένα που έπρεπε να διαχειριστείτε. Πλέον με τους πλανήτες στον Καρκίνο θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας και θα καταφέρετε να αποβάλλετε όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις. Θα νιώσετε την επιθυμία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, να μπείτε σε καινούριες περιπέτειες και να πάρετε ρίσκα που θα σας οδηγήσουν στο άγνωστο. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που είναι αρκετά επιφυλακτικό και θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων, τώρα θα γίνετε λίγο πιο τολμηροί και δεν θα αναλύσετε υπερβολικά τις συνέπειες. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Άρης έχει εισέλθει ήδη στο ζώδιο του Ταύρου και μάλιστα την Παρασκευή 21/06 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή. Αυτή η όψη θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και μπορεί να φέρει καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα δώσουν ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ταξιδέψετε και να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται για λίγο ακόμα απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο των Διδύμων και λίγο πριν το εγκαταλείψουν θα σχηματίσουν δύσκολες όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στην εβδομάδα να επικρατεί ένα χαοτικό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως οι προθέσεις ενός ατόμου να μην είναι ξεκάθαρες απέναντι σας και να μην ξέρετε πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε και τι να πιστέψετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να είστε μπερδεμένοι και να μην ξέρετε τι θέλετε από ένα πρόσωπο. Να θυμάστε ότι αυτές τις ημέρες επικρατεί το συναίσθημα, όμως μπορεί να παρασυρθείτε σε ουτοπίες και ψευδαισθήσεις που μπορεί αργότερα να καταρρεύσουν και να απογοητευτείτε. Καλό θα είναι λοιπόν να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Στη συνέχεια, οι πλανήτες αυτοί θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Καρκίνου και θα εκτοξεύσουν στα ύψη τα πάθη και τη σεξουαλική διάθεση. Θα νιώσετε την επιθυμία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και θα επιδιώξετε περισσότερη οικειότητα με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις ή να εξομολογηθείτε τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Μπορεί βέβαια να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα έντονα συναισθήματα σας, επομένως προσπαθήστε να ελέγξετε εμμονές, ζήλιες ή σκηνές ζηλοτυπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο από αυτή την εβδομάδα, αφού οι πλανήτες αρχίζουν σιγά – σιγά να μετακινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα βελτιωθεί αισθητά, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα. Μάλιστα, τη Δευτέρα 17/06 έχουμε την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, μια όψη που φέρνει όμορφες συναντήσεις κι επαφές και ενισχύει την έκφραση του συναισθήματος. Είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να πείτε όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε. Εξίσου ευνοϊκή ημέρα θα είναι και η Παρασκευή 21/06 με το εξάγωνο Ερμή-Άρη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε συζητήσεις που αποφεύγατε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Το φλερτ και η ερωτική διάθεση απογειώνονται και οπλίζεστε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στις 22/06 στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και στις ανάγκες του συντρόφου σας και ίσως να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στα «πρέπει» και στο πιο συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αρκεί να σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσουν όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα λίγο πριν προχωρήσουν στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι ο ρομαντισμός θα απογειωθεί και θα βγει στην επιφάνεια η πιο ευάλωτη πλευρά σας. Οι άμυνες πέφτουν αυτές τις ημέρες και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα και να ζήσετε κάτι πιο ονειρικό. Ωστόσο, καλό θα είναι να ξέρετε τι θέλετε και τι προσδοκίες έχετε από τους άλλους γιατί είναι πολύ πιθανό να «χαθείτε στη μετάφραση». Ακόμα λοιπόν κι αν ερωτευτείτε ή αποφασίσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, είναι σημαντικό να θέσετε τα όρια σας και να μείνετε μακριά από ανθρώπους που δημιουργούν υψηλές προσδοκίες χωρίς να μπορούν να τις εκπληρώσουν. Στη συνέχεια, οι πλανήτες αυτοί θα μετακινηθούν στον Καρκίνο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, δηλαδή στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας αναστατώσει ψυχολογικά και δεν αποκλείεται να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια αναγκαία εκκαθάριση και να κλείσετε κύκλους που σας κρατάνε δέσμιους του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται για λίγο ακόμα στο ζώδιο των Διδύμων και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από σύγχυση, μπερδέματα και ασάφεια. Ίσως να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα ή να εμπλακείτε μέσα σε μια ερωτική κατάσταση που σας δημιουργεί ερωτηματικά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης σας και είστε από τη φύση σας ένα ζώδιο που λειτουργεί με το συναίσθημα και βάζει στην άκρη τη λογική. Καλό θα είναι όμως τώρα να θέσετε τα όρια σας και να μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, παραβλέποντας αρνητικές συμπεριφορές. Στη συνέχεια, οι πλανήτες αυτοί θα προχωρήσουν σιγά – σιγά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, εγκαινιάζοντας ένα άκρως ερωτικό διάστημα για εσάς. Η περίοδος της εσωστρέφειας λαμβάνει τέλος και θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εκμεταλλευτείτε τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στο ξεκίνημα της εβδομάδας για να βγείτε ραντεβού ή για να αναζωπυρώσετε μια ερωτική κατάσταση. Ιδιαίτερα ευνοϊκό θα είναι και το εξάγωνο Ερμή-Άρη την Παρασκευή 21/06, αφού είναι μια όψη που σας «ξεκλειδώνει» και σας βοηθάει να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις σκέψεις σας. Ετοιμαστείτε για ερωτικές εξομολογήσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων κι ευχάριστες επαφές και γνωριμίες.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments