Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οριστικό! Ανακοινώθηκε επίσημα η παραχώρηση του Πόνσε [vid]

ΑΕΚ: Οριστικό! Ανακοινώθηκε επίσημα η παραχώρηση του Πόνσε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Οριστικό! Ανακοινώθηκε επίσημα η παραχώρηση του Πόνσε [vid]

Οριστική είναι η μετακίνηση του Εζεκιέλ Πόνσε

Η σφραγίδα στη μετακίνηση του Εζεκιέλ Πόνσε από την ΑΕΚ στη Χιούστον Ντάιναμο, ομάδα του MLS, ήρθε και επισήμως έπειτα από την ανάρτηση της ΠΑΕ. Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί παρελθόν, όχι, ωστόσο, δίχως να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο εμπορικό status quo του κλαμπ. Ο Πόνσε έγινε η ακριβότερη πώληση στην Ιστορία της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καν σύγκριση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τα 5 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Σέλτικ το 2020, για να αποκτήσει τον Βασίλη Μπάρκα. Το ποσό φέρεται σχεδόν διπλάσιο. 

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο αντικαταστάτης

Η ΑΕΚ δεδομένα ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Το ενδιαφέρον για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, μάλλον είναι υπαρκτό. Ο Αργεντινός, που επέστρεψε πέρυσι στην ΑΕΚ, η οποία δαπάνησε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την ισπανική Έλτσε, έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη 81 φορές και φεύγει έχοντας πετύχει 37 γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ. Ο 27χρονος στράικερ έβαλε 16 φέτος. Είχε σκοράρει 21 φορές τη σεζόν 2018-19, ενώ τότε έδωσε και όλες τις τελικές πάσες του. 

Ο Πόνσε φεύγει και η ΠΑΕ ΑΕΚ τον αποχαιρέτησε λακωνικά, αλλά και συναισθηματικά, στο δεύτερο ενικό: “Έκι, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments