Αθλητισμός

Κοντά στην πρώτη μεγάλη μεταγραφική “βόμβα” ο Παναθηναϊκός!

Κοντά στην πρώτη μεγάλη μεταγραφική “βόμβα” ο Παναθηναϊκός!

Πηγή Φωτογραφίας: Kendrick Nunn Real Madrid - Panathinaikos AKTOR Athens Turkish Airlines Euroleague 2023-24 Final 4 Final Berlino, 26/05/2024 Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν φαίνεται πως είναι γεγονός

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν φαίνεται πως είναι γεγονός, με τον Λορέντζο Μπράουν να ντύνεται στα πράσινα.

Στον Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το «Inside Euroleague» που κάνει λόγο για τελειωμένο deal με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος έχει ισπανικό διαβατήριο.

Εξαιρετική δημιουργία, σκορ όταν το χρειάζεται η ομάδα, «καθαρό μυαλό» στις αποφάσεις, κάθετο παιχνίδι και σουτ με καλά ποσοστά από μέση και μακρινή απόσταση. Αν μη τι άλλο είναι ο παίκτης ο οποίος θα μπορεί να δίνει ποιοτικές «ανάσες» στον Σλούκα και παράλληλα να παίζουν και ταυτόχρονα στην ίδια πεντάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι για τον παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Euroleague και δεν αποκλείεται να υπάρξει δυναμικό μπάσιμο και ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει σημαντικό αντίπαλο για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments