Αθλητισμός

Προσθήκη μέσω Νότιχγαμ για τον Ολυμπιακό!

Προσθήκη μέσω Νότιχγαμ για τον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Τέιλορ από το «Athletic», η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μεταγραφή με ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα τον οποίο θα παραχωρήσει δανεικό στη συνέχεια στους Πειραιώτες.

Η μεταγραφή του Στάμενιτς στη Νότιγχαμ φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον ποδοσφαιριστή να επρόκειτο να αγωνιστεί όμως στον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Τέιλορ από το «Athletic», η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μεταγραφή με ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα τον οποίο θα παραχωρήσει δανεικό στη συνέχεια στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον 22χρονο Νεοζηλανδό, Μάρκο Στάμενιτς, έναντι 4,6 εκατ. λιρών από τους Σέρβους. Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή (15 συμ., ένα γκολ) που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και ως 8άρι και φέτος είχε μία γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές και δύο γκολ με μία ασίστ.

Η μεταγραφή του Στάμενιτς στη Νότιγχαμ φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τον ποδοσφαιριστή να επρόκειτο να αγωνιστεί όμως στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Στον Ερυθρό Αστέρα πήγε πέρσι το καλοκαίρι και πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ ενώ πριν ήταν στην Κοπεγχάγη.

Πηγή: top10.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments