Ελλάδα

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Λύτρα – Πειθαρχική έρευνα γιατί αφέθηκε ελεύθερος

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Λύτρα – Πειθαρχική έρευνα γιατί αφέθηκε ελεύθερος

Πηγή Φωτογραφίας: [370245] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παρά τον κακουργηματικό χαρακτήρα και την ιδιαίτερη βαρύτητα της πράξης που καθ ομολογία τέλεσε

Την παρέμβαση της ηγεσίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα και η εισαγγελέας, Γεωργία Αδειλίνη με κοινή ανακοίνωση τους κάνουν γνωστό ότι «διέταξαν κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού αναφορικά με τις ενέργειες τους στο στάδιο της προδικασίας».

Ο 52χρονος δικηγόρος, περίπου στις 12 το μεσημέρι, μετά την απολογία του για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του επίσης δικηγόρου με ομόφωνη γνώμη της 18ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικός όρους .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πειθαρχική έρευνα αφορά στην απόφαση ο ποινικολόγος να αφεθεί ελεύθερος παρά τον κακουργηματικό χαρακτήρα και την ιδιαίτερη βαρύτητα της πράξης που καθ ομολογία τέλεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments