Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: Ξέρω πόσο πολύ θέλουν οι γυναίκες τον Διονύση μου [vid]

Καίτη Γαρμπή: Ξέρω πόσο πολύ θέλουν οι γυναίκες τον Διονύση μου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Kaiti Garbi / Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή: "Έχουν περάσει 27 χρόνια και είμαστε μαζί. Ό,τι και να κάνει ο Διονύσης, είναι όμορφος".

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη, στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas)

«Στο σπίτι με τον γιο μου είμαστε μαμά και παιδί, αλλά στη δουλειά είναι διαφορετικά. Νιώθω υπερηφάνεια για τον γιο μου, τον πιστεύω πολύ. Κάποια στιγμή θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να είναι μόνος του» είπε αρχικά για τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.

Όσο για τον σύζυγο της, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε: «Κοιτάζω τον Διονύση με το βλέμμα της αγάπης και τον θαυμάζω, είναι ο άντρας μου». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει δεχτεί φλερτ ο σύζυγός της ενώ εκείνη είναι παρούσα, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και πιστεύω ότι κι εκείνος ξέρει ότι και εγώ αρέσω αντίστοιχα στο αντρικό φύλο. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια σε αυτή τη σχέση. Οπότε αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μας, κάνουμε πως δεν υπάρχει».

Τον Μάιο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς γιόρτασαν 27 χρόνια γάμου. H τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έδινε ένα φιλί με τον σύζυγό της. «Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια μαζί! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα», είχε σημειώσει η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments