Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κλείστε το δικό σας ραντεβού για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις [pic]

Άδωνις Γεωργιάδης: Κλείστε το δικό σας ραντεβού για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI//100.000 πολίτες έχουν κλείσει το δικό τους ραντεβού δωρεάν, εύκολα και με ελάχιστη παραμονή

100.000 πολίτες έχουν κλείσει το δικό τους ραντεβού δωρεάν, εύκολα και με ελάχιστη παραμονή

Την προτροπή του προς όλους τους πολίτες να κλείσουν διαδικτυακά ραντεβού για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις εκφράζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας σημειώνει πως «από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα υπουργός Υγείας τον περασμένο Ιανουάριο, διαπίστωσα ότι ήταν πολύ δύσκολο να κλείσει κανείς ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ακόμη και αν το κατάφερνε κάποιος, οι αναμονές υπερέβαιναν τον έναν μήνα».

Ωστόσο, χάρη στη δραστική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη, «από την 1η Μαΐου, με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της ΗΔΙΚΑ, περίπου 100.000 πολίτες έκλεισαν το δικό τους ραντεβού εύκολα, με ελάχιστη αναμονή και εντελώς δωρεάν! Προχωρούμε συνεχώς βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας για το καλό όλων. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο http://finddoctors.gov.gr», συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το διαδικτυακό κλείσιμο ραντεβού για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις εγκαινιάστηκε επί των ημερών της υπουργίας του Άδωνι Γεωργιάδη. Πρόκειται για μια θεαματική μεταρρυθμιστική τομή, η οποία ήρθε να ακυρώσει στην πράξη τις μακρές αναμονές στις λίστες.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδική πλατφόρμα φτιάχτηκε για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις. Η δε χρήση της ειδικής πλατφόρμας είναι πανεύκολη. Ο πολίτης μπορεί να μπαίνει στην ειδική πλατφόρμα με τους κωδικούς του Taxisnet. Ο πολίτης χρησιμοποιεί τους κωδικούς και κλείνει διαδικτυακά, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, ραντεβού, ένα e – rantevou.

Και πράγματι, η επιτυχία της πλατφόρμας είναι τεράστια και σηματοδοτεί την επιστροφή των πολιτών στις δημόσιες δομές υγείας. Χιλιάδες ραντεβού για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις κλείνονται καθημερινά και οι πολίτες εξυπηρετούνται εντός τριών ημερών το αργότερο. Και αυτό σημαίνει, αν μη τι άλλο, πραγματική, ταχύτατη και δωρεάν εξυπηρέτηση των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments