Αθλητισμός

Εμπαπέ: Γλιτώνει το χειρουργείο και ψάχνει μάσκα για να γίνει ξανά… viral [vid]

Εμπαπέ: Γλιτώνει το χειρουργείο και ψάχνει μάσκα για να γίνει ξανά… viral [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γλιτώσει το χειρουργείο μετά το σπάσιμο στη μύτη στην πρεμιέρα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γλιτώσει το χειρουργείο μετά το σπάσιμο στη μύτη στην πρεμιέρα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2024

Παραλίγο πύρρειος να αποδεικνυόταν η σε γενικές γραμμές δύσκολη επικράτηση της εθνικής Γαλλίας κόντρα σε αυτή της Αυστρίας, με το αυτογκόλ του Μαξιμίλιαν Βέμπερ από το 38ο λεπτό να διαμορφώνει το αποτέλεσμα (0-1) με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρεί με σπάσιμο από το ματς.

Εκεί στάθηκε και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «L’ Equipe», με ένα κοντινό πλάνο του αρχηγού της ομάδας. «Με πόνο», ο κεντρικός της τίτλος.

Έχοντας χάσει μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των «μπλε» και χωρίς να τραβήξει αρκετό κουπί για τους συμπαίκτες του, ο Εμπαπέ κατέληξε στο έδαφος στο 85′ μετά από πρόσκρουση στον ώμο του Κέβιν Ντανζό, από την οποία προήλθε το σπάσιμο στη μύτη του.

Στη συνέχεια και αφότου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να πάρει σχετική άδεια, κάθισε στο χορτάρι και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Εν συνεχεία έδωσε τη θέση του στον Ολιβιέ Ζιρού.

Φάνηκε εξ’ αρχής πως η κατάσταση μάλλον δεν ήταν και τόσο σοβαρή, αν και ο συγκεκριμένος τραυματισμός το καθιστά δύσκολο να αγωνιστεί κάποιος, ωστόσο υπήρχε η ανησυχία πως ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει κάποια από τα επόμενα ματς και -γιατί όχι- ακόμη και όλη τη διοργάνωση του Euro 2024.

Οι φόβοι αυτοί υποχώρησαν όταν ο ίδιος με ποστάρισμά του στα social media άρχισε να «ψάχνεται» για μια καλή μάσκα, με τους χρήστες του διαδικτύου να θυμούνται το πείραγμα που του είχε κάνει ο Τιάγκο Σίλβα στο κοινό τους πέρασμα στην Παρί Σεν Ζερμέν με μια μάσκα από τα «Χελωνονιντζάκια».

Την ευχάριστη είδηση για τους Γάλλους έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments