Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ, ως πρωταθλητής, είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά του Champions League και οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό γύρο έγιναν γνωστοί και η αλήθεια είναι ότι δεν προκαλούν τρόμο.

Ο ΠΑΟΚ, ως πρωταθλητής, είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά του Champions League 

Ο ΠΑΟΚ, ως πρωταθλητής, είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά του Champions League και οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό γύρο έγιναν γνωστοί και η αλήθεια είναι ότι δεν προκαλούν τρόμο.

Ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε όμιλο της οποίας δεν έχει αγωνιστεί ποτέ και ελπίζει να το κάνει τη νέα σεζόν, όταν το format θα αλλάξει.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει ως στόχο το να περάσει ο ΠΑΟΚ από όλους τους προκριματικούς γύρους και να παίξει επιτέλους στο Champions League, με τους πιθανούς αντίπαλους στον 2ο προκριματικό γύρο να γίνονται γνωστοί και να μην προκαλούν φόβο στην ομάδα του Ραζβαν Λουτσέσκου που θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών σε αυτή τη φάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Οι πιθανοί αντίπαλοι λοιπόν, με δεδομένο ότι υπάρχουν εκκρεμότητες σε κάποια ζευγάρια, είναι οι εξής…

Γιαγκελόνια (Πολωνία) Φλόρα (Εσθονία) ή Τσέλιε (Σλοβενία) Βίρτους (Σαν Μαρίνο) ή FCSB (Ρουμανία) Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες) ή Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο) Ρέικιαβικ (Ισλανδία) ή Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) Χάμρουν (Μάλτα) ή Λινκολν (Γιβραλτάρ) Δε Νιού Σεντς (Ουαλία) ή Ντέτσιτς (Μαυροβούνιο) Ντινάμο Μινσκ (Λευκορωσία) ή Πιούνικ (Αρμενία) RFS (Λετονία) ή Λάρνε (Βόρεια Ιρλανδία) Ορνταμπάσι (Καζακστάν) ή Πετροκλάμπ (Μολδαβία) Μπαλκάνι (Κόσοβο) ή Σάντα Κολόμα (Ανδόρα) Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) ή Εγκνάτια (Αλβανία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments