Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με εντολή Λουτσέσκου ανανέωσε τον Μιχαηλίδη!

ΠΑΟΚ: Με εντολή Λουτσέσκου ανανέωσε τον Μιχαηλίδη!

Πηγή Φωτογραφίας: [369654] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ "έδεσε" τον Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο ΠΑΟΚ ανέδειξε τα τελευταία χρόνια και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος πήρε ρόλο αναφορικά με το κέντρο της άμυνας και τα κατάφερε πολύ καλά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε τον 24χρονο άσο πολλές φορές κι εκείνος, τις περισσότερες, τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Έτσι με εντολή του Ραζβάν Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Μιχαηλίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Και είχαν αίσιο τέλος, όπως ανακοινώθηκε. Ο 24χρονος στόπερ υπέφραψε συμβόλαιο έως το 2027 με το παλιό να ολοκληρωνόταν το 2025 και ήδη υπήρχαν ομάδες που τον είχαν πλησιάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Μιχαηλίδη

«Μιχαηλίδης 2027

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τις 30.06 του 2027.

Βρίσκεται οκτώ χρόνια στον ΠΑΟΚ κι έχει προλάβει να ζήσει σχεδόν τα πάντα, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Μεγάλες νίκες, τίτλους, επιτυχίες, αλλά και πολλές δύσκολες στιγμές, τις οποίες βρίσκει πάντα τον τρόπο να αφήνει πίσω του και να γυρίζει πιο δυνατός.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες το 2016 κι έφτασε μέχρι την καθιέρωση στην Α Ομάδα το 2020, παίρνοντας σημαντικό ρόλο από νεαρή ηλικία.

O Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 82 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν 2026-27!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments