Αθλητισμός

Τουρκία – Γεωργία: Νίκη με γκολάρες για τους γείτονες [3-1]

Τουρκία – Γεωργία: Νίκη με γκολάρες για τους γείτονες [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro 2024//Τουρκία – Γεωργία: Νίκη με γκολάρες για τους γείτονες [3-1]

Με τρίποντο άρχισαν οι γείτονες

Με τους Μουλντούρ και Γκιουλέρ να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις γκολάρες που έβαλαν και με τον Ακτούρκογλου να σκοράρει στις καθυστερήσεις, η Τουρκία, η οποία είχε τη συμπαράσταση δεκάδων χιλιάδων οπαδών της, νίκησε με 3-1 τη Γεωργία στο Signal Iduna Park και μπήκε με το δεξί στο Euro 2024.

Με τους οπαδούς τους να έχουν μετατρέψει σε… εντός έδρας το παιχνίδι, οι Τούρκοι μπήκαν πιο δυνατά, ήταν από το ξεκίνημα πιο δραστήριοι, πίεσαν για το γκολ και το άγγιξαν στο 10′ με το συρτό σουτ του Αϊχάν στο κάθετο δοκάρι. Ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού και ουσιαστικά… προειδοποίηση για αυτό που θα ακολουθούσε.

Τουρκία: Γκιουνόκ, Ακαϊντίν, Κουκτσού, Γκιουλέρ (79′ Γιαζίτζι), Μπαρντακτσί, Μουλντούρ (85′ Τσελίκ), Τσαλχάνογλου (92′ Εζτζάν), Γιλντίζ (85′ Ακτούρκογλου), Καντιόγλου, Αϊχάν (79′ Ντεμιράλ), Γιλμάζ.

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια (85′ Ζιβζιβάτζε), Κοχορασβίλι, Κβαρατσχέλια, Κακβετάτζε (74′ Νταβτασβίλι), Μεκβαμπισβίλι (89′ Αλτουνασβίλι), Τσιταϊσβίλι (74′ Λοτσοσβίλι), Μικαουτάτζε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments