Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια, νιώθω ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα»

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια, νιώθω ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/j.touni

Η ανάρτησή της influencer στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στα μηνύματα που της έστειλαν μητέρες στο Instagram, για τα ταξίδια που κάνει παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η instagrammer είπε ότι δεν σημαίνει πως απολαμβάνει, ότ,ι δείχνει πως κάνει στα social media και τέλος, τόνισε ότι αυτή, είναι μια δύσκολη περίοδος για την ίδια. Το βίντεο που ανάρτησε σε story τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα» την επόμενη μέρα και το πάνελ σχολίασε όσα είπε η Ιωάννα Τούνη.

Απευθυνόμενη στις ακολούθους της, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω όλα και έχω το παιδάκι μου παντού και ταξιδεύω. Είμαι κομμάτια, νιώθω το τελευταίο διάστημα -ο Παρης είναι τώρα 17 μηνών- νιώθω ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι, είμαι με ένα άγχος μια έγνοια, κάπως σαν να μην το ζω κιόλας, τρέχω συνέχεια κάπως είμαι πάρα πολύ κουρασμένη».

Στην πορεία, η instagrammer ακούγεται να λέει ότι δεν σημαίνει πως απολαμβάνει το κάθε τι που κάνει, αναφερόμενη, πιθανότατα στις διακοπές της και τα βίντεο που δημοσιεύσει στα social media.

«Αυτό που θέλω να μοιραστώ με τις μαμάδες είναι ότι με βλέπετε φαινομενικά πράγματα αλλά δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω ή ότι είμαι ελεύθερη. Τρέχω, μην νομίζεις ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Κι εγώ περνάω μια φάση λίγο περίεργη» είπε στο story της, η Ιωάννα Τούνη.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στο «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα όσα είπε : «Το καταλαβαίνω, γιατί όντως είναι συνέχεια μ ε το παιδάκι της και μπράβο της, αλλά αν το ακούνε γυναίκες που έχουν τρία και τέσσερα παιδιά ή δεν έχουν την οικονομική και δυσκολεύονται, τους φαίνεται κάπως». Από την άλλη, η συνεργάτιδά της, Έλενα Πολυκάρπου, είπε ότι τη θαυμάζει που παίρνει τον γιο της μαζί της σχεδόν παντού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments