Lifestyle

Ζήνα Κουτσελίνη για “καριέρα Λύτρα”: “Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω” [vid]

Ζήνα Κουτσελίνη για “καριέρα Λύτρα”: “Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/zina_koutselini

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη διαστρέβλωση φράσης της αναφορικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε χθες ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της», προκαλώντας αντιδράσεις στα social media, με αποτέλεσμα να μιλήσει στην εκπομπή της σήμερα, Τρίτη 18/06/2024

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, η παρουσιάστρια έδωσε νέα απάντηση σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini)

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε χθες για τον Απόστολο Λύτρα ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της», προκαλώντας αντιδράσεις και σήμερα, Τρίτη Τρίτη 18/06/2024 έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ζήνα Κουτσελίνη: Απομονώσατε μια φράση μου θέλοντας να με επικηρύξετε

«Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πάμε στην υπόθεση Λύτρα. Είδα αρκετά σχόλια όπου απομονώσατε μια φράση μου θέλοντας να με επικηρύξετε», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε πως η φράση που χρησιμοποίησε «ήταν ρητορικό ερώτημα. Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή πως μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;».

Υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης

Η υπόθεση «έρχεται σε μια στιγμή που προηγήθηκαν γεγονότα, για το πώς νιώθει ένα παιδί. Υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης. Τότε, παρενέβη ο Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη θέση μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας», είπε στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων», τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει στον Απόστολο Λύτρα να πλησιάζει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του πάνω στον άλλο, το δικαστήριο τους είπε πως δεν μπορούν να είναι μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments