Αθλητισμός

Κλήρωση Champions League: Με Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια ο ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό

Κλήρωση Champions League: Με Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια ο ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κλήρωση Champions League: Με Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια ο ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της πρωταθλήτριας Βοσνίας Μπάνια Λούκα και της πρωταθλήτριας Αλβανίας Εγκνάτια στον β' προκριματικό γύρο του Champions League

Ορθάνοιχτος, όπως αναμενόταν, είναι ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και την εξασφάλιση παρουσίας στη νεοσύστατη League Stage των διοργανώσεων της UEFA, μίνιμουμ στο Conference League.

Από νωρίς το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα απέφευγε την πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαγκελόνια, άρα οι άνθρωποί του παρακολούθησαν την κλήρωση του β’ προκριματικού χωρίς ιδιαίτερη αγωνία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο νικητής του ζευγαριού Μπάνια Λούκα – Εγκνάτια αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Τελικά ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της πρωταθλήτριας Βοσνίας Μπάνια Λούκα και της πρωταθλήτριας Αλβανίας, Εγκνάτια.

Πρόκειται για δύο ομάδες χαμηλής δυναμικότητας που δεν μοιάζουν ικανές να απειλήσουν τους Θεσσαλονικείς και να βάλουν φρένο στην προσπάθεια πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου της πρόκρισης στην κυρίως φάση του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments