Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους μετά από 2 χρόνια

Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους μετά από 2 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: [370214] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αϊζάια Κάνααν, με τους «ερυθρολεύκους» να αποχαιρετούν μέσα από τα social media τους τον Αμερικανό γκαρντ

Ολυμπιακός και Αϊζάια Κάνααν θα συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίο θα αποχωρήσει ως ελεύθερος με επόμενο σταθμό τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πριν από λίγο, οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media τους τον Κάνααν, ευχαριστώντας τον για την σκληρή δουλειά και την πίστη του προς τον σύλλογο.

Το ποστ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Σε ευχαριστούμε για την πίστη, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σου στον οργανισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός! Σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου», έγραψε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στα social media.

Ο Κάνααν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2022 έως το 2024, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα Ελλάδος, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της Euroleague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments