EDITOR'S PICK

Φυτά υπνοδωματίου για συνεχή και ξεκούραστο ύπνο

Φυτά υπνοδωματίου για συνεχή και ξεκούραστο ύπνο

Πηγή Φωτογραφίας: (Image credit: Crocus/Matt Austin)

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, εκτός από το ότι δίνουν μια ανάσα οξυγόνου στο σπίτι μπορούν να βελτιώσουν και τον ύπνο μας.

Σε μια αναζήτηση των ιδανικών φυτών για το σπίτι, ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο παραθέτονται 3 φυτά που μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο μας χάρη στις ιδιότητές τους.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρά σας σε όαση,τα παρακάτω 3 φυτά εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά αφού καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και κάνουν τον ύπνο ξεκούραστο.

3 φυτά που θα βάλετε στην κρεβατοκάμαρά σας Areca palm

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RootGrowings (@rootgrowings)

Ο φοίνικας areca είναι ένα όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου που φέρνει τη φύση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Τα χαριτωμένα, τοξωτά φύλλα που μοιάζουν λίγο με μπαμπού δίνουν σε κάθε γωνιά εξωτικό χαρακτήρα. Το φυτό αυτό είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο αλλά και το σπίτι γενικότερα καθώς, μπορεί να «ρουφήξει» την υγρασία του αέρα, απομακρύνει τις τοξίνες και τους ρύπους από την ατμόσφαιρα και είναι μη τοξικό για τα ζώα.

Iron plant

Αυτό το φυτό ξεχωρίζει για το πλούσιο και καταπράσινο φύλλωμά του. Χαρίζει στον χώρο κομψότητα και δίνει μια φρεσκάδα σε κάθε γωνιά. Πρόκειται για ένα πολυτελές φυτό που οι περισσότεροι λατρεύουν, άλλωστε, είναι ανθεκτικό και δύσκολα χαλάει. Δεν είναι τοξικό στα κατοικίδια ενώ παράλληλα καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τοξίνες.

Snake plant

Η σανσεβιέρα, ή αλλιώς Snake plant, δίνει χρώμα και στιλ στον χώρο. Είναι ένα καταπληκτικό φυτό για το υπνοδωμάτιο, το οποίο θα βελτιώσει τον ύπνο σας, καθώς απορροφά τις τοξίνες από τον αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και απελευθερώνει οξυγόνο, επιτρέποντας καλή υγεία και θετική ενέργεια σε όσους βρίσκονται στο χώρο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments