Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του [vid]

Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το ένταλμα εξεδόθη καθώς κρίθηκε ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί - Θα οδηγηθεί στη φυλακή όταν εντοπιστεί ή παραδοθεί

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι δικαστικές αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποινικολόγος με τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο κ. Λύτρας, που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, υποστήριξε στην απολογία του στην ανακρίτρια ότι κατάφερε στη σύζυγό του 2-3 χτυπήματα, χωρίς να έχει πρόθεση να της προκαλέσει την οποιαδήποτε βλάβη. 

Μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, έρχονται στο φως νέα δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα ο άγριος ξυλοδαρμός της δικηγόρου από τον κατηγορούμενο ποινικολόγο, αλλά και για την επίσκεψη που η 37χρονη γυναίκα δέχθηκε στο σπίτι του στον Γέρακα από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και δύο ακόμη πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η κυρία Πολυζωγοπούλου, από το σοκ που υπέστη από την ανεπιθύμητη για εκείνη επίσκεψη λιποθύμησε -γεγονός που επιβεβαιώνει με την κατάθεσή του και ο αστυνομικός που βρισκόταν για την ασφάλεια της στην οικία της. Ακόμη, η δικηγόρος στη μήνυσή της αναφέρει ότι δέχθηκε γραπτά μηνύματα από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος της έγραφε ότι προσπαθούν τα παιδιά του να μιλήσουν μαζί της «και να έρθουν στο σπίτι να πάρουν λεφτά». Μάλιστα, υποστηρίζει πως τόσο η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου όσο και ο συνεργάτης του δικηγόρος που την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Γέρακα «ενεργούσαν ως όργανά του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments