Ελλάδα

Πολυζωγοπούλου: Ο δικηγόρος θα ζητήσει αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Λύτρα με προσωρινή κράτηση

Πολυζωγοπούλου: Ο δικηγόρος θα ζητήσει αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Λύτρα με προσωρινή κράτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Πολυζωγοπούλου: Ο δικηγόρος της θα ζητήσει αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Λύτρα με προσωρινή κράτηση

Εντός της ημέρας οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα. Εντός της ημέρας αναμένεται ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, σχετικά με την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορουμένου, ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της συζύγου του ποινικολόγου κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων, τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης, γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και αυτού της απαγόρευσης της συναναστροφής, καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια, η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς η σύζυγος του κατηγορουμένου ενεργοποίησε το panic button. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορουμένου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments