Ελλάδα

Στην εισαγγελία προσήχθη η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τη σύλληψή της – Αναζητείται ο ποινικολόγος

Στην εισαγγελία προσήχθη η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τη σύλληψή της – Αναζητείται ο ποινικολόγος

Πηγή Φωτογραφίας: Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες και θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα έχει προσαχθεί στην εισαγγελία μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες και θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση, δηλαδή αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

H πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα κρατήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβρισης.

Σημειώνεται πως τις μηνύσεις κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά την ένταση που σημειώθηκε χθες το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του panic button. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μεγάλη τους κόρη πήγαν στο σπίτι με δικηγόρο, για να πάρουν τα πράγματα του γνωστού ποινικολόγου. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ η κυρία Πολυζωγοπούλου είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Μάλιστα, το θύμα φέρεται να είπε ότι δέχτηκε ένα «απειλητικό» μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον Απόστολο Λύτρα, το οποίο ανέφερε: «Στείλε τα λεφτά και τα ρούχα».

Εντωμεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Λύτρας θα παραδοθεί στο ΑΤ Παλλήνης. Τον δικηγόρο αναζητά η Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ δεν απαντά και στις τηλεφωνικές κλήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments