Ελλάδα

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ οι εξαφανίσεις στα ελληνικά νησιά – Πέντε νεκροί και τρεις αγνοούμενοι τον Ιούνιο

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ οι εξαφανίσεις στα ελληνικά νησιά – Πέντε νεκροί και τρεις αγνοούμενοι τον Ιούνιο

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Οι ξένοι επισκέπτες στην Ελλάδα, δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τους κινδύνους από τις υψηλές θερμοκρασίες, με αποτελέσματα συχνά μοιραία για τους ίδιους.

Σε κατάσταση συναγερμού λόγω των εξαφανίσεων που σημειώνονται στα ελληνικά νησιά βρίσκονται οι Αρχές. Το εν λόγω θέμα φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ που ζητούν απαντήσεις για το τι συμβαίνει στους περιπατητές.

Οι ξένοι επισκέπτες στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 19/6 το MEGA, δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τους κινδύνους από τις υψηλές θερμοκρασίες, με αποτελέσματα συχνά μοιραία για τους ίδιους.

Με την Ελλάδα να έχει καταληφθεί από ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, αρκετοί είναι οι τουρίστες στη χώρα μας που έχουν χαθεί, κάνοντας πεζοπορία. Όλα τα περιστατικά έχουν σημειωθεί σε νησιά.Συγκεκριμένα: στη Σύμη, στη Σάμο, στο Μαθράκι, στην Αμοργό, στη Σίκινο και στην Κρήτη.

Μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άνθρωποι ενώ ακόμη τρεις αγνοούνται και τα διεθνή ΜΜΕ ζητούν από τους τουρίστες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Οι εξαφανίσεις τουριστών και οι θάνατοι

Μάικλ Μόσλεϊ – Βρέθηκε νεκρός στην Σύμη εξαφανίστηκε στις 5 Ιουνίου 67χρονος Ολλανδός – Βρέθηκε νεκρός στο Ρέθυμνο – Εξαφανίστηκε 5 Ιουνίου Έρικ Κάλιμπετ – Αγνοούμενος στην Αμοργό – Εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου 70χρονος Αμερικάνος βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα – Εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου 80χρονος Βέλγος νεκρός στην Κρήτη – Εξαφανίστηκε στις 13 Ιουνίου 73χρονη και 64χρονη Γαλλίδες αγνοούμενες στην Σίκινο – Εξαφανίστηκαν 14 Ιουνίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments