Lifestyle

Η Χριστίνα Μπόμπα απασφάλισε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Η Χριστίνα Μπόμπα απασφάλισε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Πηγή Φωτογραφίας: instagram//chrismpo

Η εξομολόγηση για τον Σάκη Τανιμανίδη και τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» την Τετάρτη 19/6.

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Και συνέχισε: «Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι».

Η εξομολόγηση για τον Σάκη Τανιμανίδη και τα αρνητικά σχόλια

«Ο Σάκης ήταν βράχος. Είναι μια περίοδος που ο άνδρας πάει σε δεύτερη μοίρα και σταματάει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Βοηθούσε πάρα πολύ, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Βοηθούσε εμένα πάρα πολύ και ψυχολογικά. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και ειδικά που είναι μαζί γιατί είναι αυτοκόλλητες», συμπλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε: «Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό, δηλαδή λες “γιατί λένε για εμένα τώρα;”. Μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται, παίρνει όλη αυτή την κριτική και έχουν άποψη όλοι για αυτόν. Εγώ έχω περάσει από όλα τα στάδια, από το να με θλίβει όλο αυτό, από το να με μικραίνει, να παίρνω αποφάσεις βάση αυτού. Έχω περάσει από το να θυμώσω, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια δεν το κοιτάω καν. Δεν απαντάω συνήθως, αλλά έχουν υπάρχει και στιγμές που έχω απαντήσει. Ο Σάκης επειδή είναι πολύ ορθολογιστής είχε πάντα μια πιο τετράγωνη άποψη σε σχέση με όλα αυτά, δεν τον άγγιζε τόσο. Όταν κάνεις πράγματα, πάντα θα λένε».

«Τηλεοπτικά έχω συζητήσει κάποια πράγματα, αλλά γενικά δεν ήμουν ζεστή με όλο αυτό. Δεν ήθελα να βάλω πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στις μικρές. Δεν είναι η προτεραιότητά μου η τηλεόραση», συμπλήρωσε η influencer.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments