Lifestyle

Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για Κούγια – «Θα πείτε εσείς εμένα σίχαμα και θα μου κάνετε μαθήματα ηθικής;»

Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για Κούγια – «Θα πείτε εσείς εμένα σίχαμα και θα μου κάνετε μαθήματα ηθικής;»

Πηγή Φωτογραφίας: .ereportaz.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο αντιρατσιστικός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί κάποια στιγμή.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο ποινικολόγος κατά του Γιώργου Λιάγκα στην οποία καλούσε τον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει, ο παρουσιαστής ξέσπασε στο Πρωινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο αντιρατσιστικός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί κάποια στιγμή. «Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του.

Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες…» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε για το ίδιο θέμα: «Και επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς σε εμένα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments