Lifestyle

Μίνα Αρναούτη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν στο κρεβάτι ανήμπορη και μου έχτιζε ένα κακό προφίλ, τη σιχαίνομαι»

Μίνα Αρναούτη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν στο κρεβάτι ανήμπορη και μου έχτιζε ένα κακό προφίλ, τη σιχαίνομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

"Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα." έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Πλήθος αρνητικών σχολίων έχει δεχθεί η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα κι ότι πλήττεται η καριέρα του με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας του Star λόγω του χειρισμού της στη δική της υπόθεση με το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τα ρεπορτάζ που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας όσο η Μίνα Αρναούτη ήταν στο νοσοκομείο.

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι κ αυτήν και τον Γουμενίδη».

Στη συνέχεια, οι followers της την ενθάρρυναν να συνεχίσει κι εκείνη έγραψε: «Και η Ρούλα Κουσκουρή… Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου, θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments