Nέα της αγοράς

Golden Goose: Γιατί ανεστάλη η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου

Golden Goose: Γιατί ανεστάλη η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου

Πηγή Φωτογραφίας: realstyle.therealreal.com

Πώς γράφτηκε το άδοξο τέλος για τη Golden Goose IPO - Η αναβολή της δημόσιας εγγραφής έρχεται μόλις μια ημέρα πριν από τον καθορισμό του ύψους τιμής

Η ιταλική μάρκα και αγαπημένη των Ελλήνων Golden Goose ανέβαλε την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου με την αιτιολογία ότι οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η πρόσκληση για πρόωρες εκλογές στη Γαλλία οδήγησαν σε «σημαντική επιδείνωση» της αγοράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Goose (@goldengoose)

Η Golden Goose, γνωστή για τα «βρώμικα παπούτσια» που έχουν γίνει δημοφιλή από διασημότητες όπως η Taylor Swift, στόχευε σε κεφαλαιοποίηση αγοράς έως και 1,86 δισεκατομμύρια ευρώ (2 δισεκατομμύρια δολάρια).

«Το τρέχον πλαίσιο της αγοράς δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τη δημοσιοποίηση της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά σε δήλωση η εταιρεία, προσθέτοντας ότι ίσως συμβεί στο μέλλον δεν αποκλείεται  να δούμε κάτι τέτοιο.

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η προκήρυξη γενικών εκλογών στη Γαλλία επηρέασαν όχι μόνο τις αγορές στην Ευρώπη αλλά και τον τομέα της πολυτελείας ιδιαίτερα, ανέφερε χαρακτηρητικά η Golden Goose.

Τόνισε ότι η διαδικασία IPO της μάρκας είχε «εμπλακεί ευρέως» με τους επενδυτές. Η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Η Golden Goose, η οποία ανήκει στην εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Permira, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Invesco είχε δεσμεύσει 100 εκατομμύρια ευρώ στην εισαγωγή ως ακρογωνιαίος λίθος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments