Πολιτική

Αλ. Παπαδόπουλος για Χ. Δούκα: “Όποιος προσπάθησε να γίνει αρχηγός από δήμαρχος, απέτυχε”

Αλ. Παπαδόπουλος για Χ. Δούκα: “Όποιος προσπάθησε να γίνει αρχηγός από δήμαρχος, απέτυχε”

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

"Αρκετοί δήμαρχοι απέτυχαν", σημείωσε το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την Κεντροαριστερά μίλησε στο Evening Report ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, Αλέκος Παπαδόπουλος, κάνοντας αναφορά στον Δήμαρχο Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τον Χάρη Δούκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πω κάτι ιστορικό, το οποίο είναι αδιαμφησβήτητο, ότι όσοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί μέσα από τον Δήμο της Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, είναι αρκετοί, ή και αρχηγοί κομμάτων όλοι αποτύχανε».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, «δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο»

Με αφορμή την κριτική που ασκείται για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν, έχουν πάρει μαθήματα από τη δική μας περίοδο πώς αντιμετωπίσαμε την κρίση χωρίς να υπάρξει διάσπαση. Μετά από κάθε κρίση το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε» υπενθύμισε ο πρώην υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments