Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Θεοδωρικάκο να συνεχίσει στα βήματα του Σκρέκα

Παππάς: Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Θεοδωρικάκο να συνεχίσει στα βήματα του Σκρέκα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παππάς: Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Θεοδωρικάκο να συνεχίσει στα βήματα του Σκρέκα

«Δεν καταπολεμά την ακρίβεια, την οργανώνει και την αξιοποιεί»

«Ο κ. Μητσοτάκης, παρόλο που υπάρχει 3 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα αντί για τον στόχο των 800 εκατ. ευρώ, έδωσε εντολή στον κ. Θεοδωρικάκο να συνεχίσει στα βήματα του κ. Σκρέκα», αναφέρει ο Νίκος Παππάς σε δήλωση του σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης.

«Δεν καταπολεμά την ακρίβεια. Την οργανώνει και την αξιοποιεί», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας και Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ακρίβεια: Παράταση των έκτακτων μέτρων για έξι μήνες, ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Παράταση των μέτρων για την ακρίβεια για ακόμα έξι μήνες, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτηξης.

«Θα συνεχίσουμε τις τολμηρές παρεμβάσεις στην αγορά για ακόμα ένα εξάμηνο», είπε σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις είχαν αποτέλεσμα.

«Είχαμε μείωση του πληθωρισμού, αλλά πρέπει μειωθούν και οι τιμές στο ράφι», ανέφερε.

Όπως είπε «θα χρειαστεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει και θα το κερδίσουμε όλοι μαζί»

«Η απόφαση που λάβαμε είναι η συνέχιση όλων των έκτακτων μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση για ακόμα ένα εξάμηνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου», είπε από την πλευρά του ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments