Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Πληθαίνουν οι απειλές για διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις

ΠΑΣΟΚ: Πληθαίνουν οι απειλές για διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [363645] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Βαρύ το κλίμα εν όψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

Κίνηση ή ακινησία; Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μοιάζουν ραγδαίες μετά τα απανωτά αιτήματα στελεχών για εκλογή νέας ηγεσίας, ωστόσο μπορεί και να οδηγηθούμε σε «ακινησία δια της διολισθήσεως».

Για την ακρίβεια, όλα είναι στο χέρι του Νίκου Ανδρουλάκη, τις προθέσεις του οποίου επιχειρούν να βολιδοσκοπήσουν όλες οι πλευρές.

οι αμφισβητίες του κ. Ανδρουλάκη τον επικρίνουν για τις απειλές περί διαγραφών που εκτόξευσε χθες από την ΕΡΤ.

«Θα πάρουμε αποφάσεις στην Κεντρική Επιτροπή για το μέλλον της παράταξης. Όποιος την επόμενη ημέρα συνεχίσει το παιχνίδι της διχόνοιας και της τοξικότητας, θα μείνει εκτός ΠΑΣΟΚ» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Οι απειλές περί διαγραφών αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του» απάντησαν κύκλοι των διαφωνούντων.

Χθες, ο Χάρης Δούκας, από το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα, πέταξε το «καρφί» του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας πως «η διαφορετική άποψη είναι πλούτος, δεν είναι τοξικότητα», ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, απάντησε δηκτικά: «Δεν φοβάμαι τη διαγραφή, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν».

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κινδυνεύει να πέσει σε παγίδα με τις απειλές περί διαγραφών.

«Αν θέλει να μιμηθεί την πυγμή Κασσελάκη, στην πρώτη διαγραφή στελέχους επειδή λέει την άποψή του, θα σχηματιστεί η δέκατη κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή και ο Ανδρουλάκης θα μείνει με τη σφραγίδα (και τα χρέη) του ΠΑΣΟΚ» απαντά, εξίσου απειλητικά, προβεβλημένο στέλεχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments