Ζώδια

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης αλλά και προκλήσεις σε 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06/2024 φέρνει ευκαιρίες ανέλιξης αλλά και προκλήσεις σε 4 ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε δύο Πανσελήνους στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2024 στην 1η μοίρα του ζωδίου και η δεύτερη στις 21 Ιουλίου 2024 στην τελευταία μοίρα. Παρότι οι δύο Πανσέληνοι πραγματοποιούνται στο ίδιο ζώδιο, οι όψεις που σχηματίζονται είναι διαφορετικές, άρα και οι ενέργειες που ελκύονται.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας και ίσως σας προβληματίζει το πού ακριβώς βαδίζετε επαγγελματικά. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, και αυτό σημαίνει ότι τα θέματα καριέρας κι επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, η φήμη, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας θα γίνουν η προτεραιότητα σας και θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή στο επάγγελμά σας, να αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει η δουλειά σας, ότι δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ότι οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι δυσανάλογες με τις απολαβές σας και να βάλετε πλώρη για άλλα επαγγελματικά σχέδια. Ή μπορεί να είναι η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των κόπων σας. Ή και τα δύο μαζί, δηλαδή να πάρετε απόφαση να μετακινηθείτε αλλού με περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον κυβερνήτη σας Άρη θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς κι ετοιμοπόλεμους, αλλά ίσως και πιο άπληστους… Έχετε ένα διάστημα δύο εβδομάδων μπροστά σας, περίπου μέχρι τη Νέα Σελήνη, που μπορεί να προκύψει κάποια πρόταση ή μια διαπραγμάτευση ή να ξεκινήσετε συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξετε στη δουλειά σας. Όχι, δεν θα είναι περίπατος και δεν θα σας στρώσουν κόκκινα χαλιά. Θα υπάρξει και πίεση και σύγχυση και ίσως κάποιες εντάσεις, όμως χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και μην απαιτείτε πράγματα που δεν είναι εφικτά, γιατί υπάρχει και ένας Ποσειδώνας στη γωνία που περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί σύγχυση, οπότε δεν πρέπει να είστε παρορμητικοί, όπως συνηθίζετε και να αξιολογήσετε με ψυχραιμία εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε και ένα ακόμη μέτωπο στο σπίτι, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και ξεσπάσματα μεταξύ συγγενών και θα πρέπει να κάνετε τον διαιτητή και να είστε η φωνή της λογικής. Μπορεί όμως να πιεστείτε, διότι θα πρέπει να φροντίζετε ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας σας. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού, να αποφασίσετε μια μετακόμιση, κάποιες επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Αιγόκερω και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο σας και σχηματίζουν αντίθεση με την Πανσέληνο σας κάνουν πιο συναισθηματικούς τόσο στον λόγο σας όσο και στις πράξεις και θα αναζητάτε την αγάπη των άλλων πιεστικά. Όμως οι ανασφάλειες σας δεν θα σας αφήνουν να ησυχάζετε και συνεχώς θα ψάχνεστε για καβγά, αφού δεν θα ικανοποιείστε με τίποτα. Ουσιαστικά αυτό το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε μια αξιολόγηση στις σχέσεις σας, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε αν εξακολουθούν να σας εξυπηρετούν, αν έχετε κάνει λάθος επιλογές ή αν πρέπει να κάνετε μια επανεκκίνηση. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο αυστηρός Κρόνος, που μία εβδομάδα μετά την Πανσέληνο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σας καλεί να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία τάξη, να ξαναθυμηθείτε γεγονότα και καταστάσεις -αλλά στην πραγματική τους διάσταση και όχι σε αυτή που σας βολεύει- και να βρείτε πού χάλασε το γλυκό στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Επειδή όμως η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει πολλά και ποικίλα συναισθήματα, ενώ παράλληλα θα αναμοχλεύσει πολλές αλήθειες και προβλήματα, αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Παράλληλα, θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Βέβαια, επειδή τόσο ο Ερμής όσο και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν δύσκολες όψεις με την Πανσέληνο, μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε σωστά και κατανοητά στους άλλους και αυτό να σας δημιουργεί έντονη εσωτερική πίεση. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους με ενσυναίσθηση, να καταλάβετε πώς βιώνουν αυτοί την επαφή και τη συνεργασία μαζί σας και φέρτε πιο κοντά στην καρδιά σας όσους σας κάνουν να νιώθετε πιο ήρεμοι. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας για να δημιουργήσετε τον χώρο για νέες ευκαιρίες και συνεργασίες που μπορούν να ενισχύσουν την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σας. Και βέβαια αν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το ρομαντικό φεγγάρι για να κάνετε μια πρόταση γάμου και να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κοντράρεται με την Πανσέληνο και θα σας πιέσει να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ηρεμία, φροντίδα και γαλήνη μέσα στο σπίτι, στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά. Λαμβάνετε την αγάπη που χρειάζεστε γι’ αυτό που πραγματικά είστε ή είστε αρεστοί μόνο επειδή υποχωρείτε συνεχώς και λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν; Μήπως την ευγένεια και τη φροντίδα που δίνετε στους άλλους πρέπει να την προσφέρετε και στον εαυτό σας; Μήπως έχετε βάλει τα δικά σας όνειρα και τους στόχους στην αναμονή για να είναι οι άλλοι βολεμένοι; Αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολούν και ίσως θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας, για να ξεκαθαρίσετε το πώς θα κινηθείτε από δω και πέρα. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές και αναθεωρήσεις και σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο, την καριέρα και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Επίσης, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ποια άτομα και ποιες καταστάσεις στη ζωή σας υποδαυλίζουν τις ανασφάλειες σας και να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας και μην απαντήσετε με θυμό απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Είτε φωνάξετε είτε όχι δεν θα καταφέρετε κάτι, μόνο τον χρόνο και τη διάθεση σας θα χαλάσετε. Εσείς χαράξτε τη δική σας πορεία και με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, έχετε έναν σπουδαίο σύμμαχο για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μάλιστα μπορεί να έχετε μπροστά και μια πρόταση για μια νέα καριέρα, προαγωγή, μεταγραφή ή το άνοιγμα μιας δικής σας επιχείρησης. Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί όλο αυτό να αφορά μια επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και άτσαλες κινήσεις, αλλά και τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, διότι ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και το τετράγωνο του Ποσειδώνα θολώνει τα νερά. Με ψυχραιμία και λογική όλα θα τα αντιμετωπίσετε. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε όχι μία αλλά δύο Πανσελήνους που πραγματοποιούνται στο ζώδιο σας μέσα σε έναν μήνα, οπότε προσδεθείτε διότι ξεκινά ένα ταξίδι με πολλές αναταράξεις αλλά με ωραίο προορισμό και αυτός δεν είναι άλλος από το να γίνουν τα πράγματα ξεκάθαρα στη ζωή σας και να ξέρετε πού βαδίζετε και με ποιους. Καταρχάς να θυμάστε πώς ότι ξεκινήσει ή πυροδοτηθεί με την πρώτη Πανσέληνο στις 22 Ιουνίου, θα ξεκαθαρίσει ή θα φτάσει σε ένα αποκορύφωμα με τη δεύτερη Πανσέληνο στις 21 Ιουλίου. Όμως ας δούμε τι θα φέρει η Πανσέληνος του Ιουνίου που αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Με αυτή την Πανσέληνο στις 22 Ιουνίου θα κληθείτε να απαντήσετε στο πιο σπουδαίο ερώτημα: τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Και μόλις καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και την αλήθεια σας θα μπορέσετε και να ευθυγραμμιστείτε με τα θέλω σας και να διορθώσετε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας είναι εκτός ισορροπίας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αναλογιστείτε την πραγματική σας ουσία και τους στόχους που ελπίζετε να επιτύχετε το επόμενο εξάμηνο. Μπορεί να έχετε μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης και ώθηση να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, αφού το τρίγωνο με τον Άρη θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα σας δώσει τη δύναμη και την αντοχή να φτάσετε την κορυφή. Όμως προσέξτε να μην εξαντληθείτε και να μην αφήσετε τη φιλοδοξία σας να σας κυριεύσει, καθώς θα υπάρξει άλλη μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας τον επόμενο μήνα όπου θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αυτή είναι μόνο η αρχή και επειδή πολλοί πλανήτες βρίσκονται απέναντί σας, όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη, κάντε κράττει και δώστε σημασία σε λεπτομέρειες γιατί μπορεί να έχετε εξελίξεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Και αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι όσες σχέσεις και συνεργασίες βασίζονται σε γερά θεμέλια θα περάσουν στην επόμενη φάση…, αλλά όσες παραπαίουν θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και εσείς θα ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τα δικά σας όνειρα, τις δικές σας ανάγκες και να είστε αυθεντικοί. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές και χωρίς βάρη. Σαφώς αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε και πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και να μην βιάζεστε σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις, διότι η αντίθεση του Ερμή με την Πανσέληνο μπορεί σας κάνει να λειτουργείτε με το θυμικό και όχι με τη λογική, ή το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση και μπερδέματα. Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας. Με την Πανσέληνο μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας ενθουσιάσει, να δεχτείτε μια πρόταση για μια συνεργασία, να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω ή να σχεδιάσετε και ένα ταξίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τη 0η έως την 3η μοίρα του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments